fbpx
Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Termeni și condiții de utilizare

 1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Acești termeni și condiții denumiti in continuare “Termeni și Condiții” constituie acordul legal dintre dvs. și S.C.URBANDROPIC S.R.L. Vă rugăm să citiți cu atentie informatiile pentru utilizarea în orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.urbandropic.com, denumit în contiunare “Website-ul”. Accesarea și vizitarea Website-ului, înregistrarea unui cont pe Website și/sau folosirea serviciilor de publicare și comunicare pe Website-ul de anunțuri pentru vânzarea de bunuri înseamnă acceptarea în totalitate și necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

Website-ul este operat de societatea comercială S.C. URBANDROPIC.SRL, persoană juridică română, având sediul social în Oltenița, Str.Tineretului, nr.121, jud.Călărăși, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J51/347/2021, cod unic de identificare 44148808.

 1. Definiții

2.1. Termenii folosiți în continuare vor avea următorul înțeles:

2.1.1 Utilizator – orice persoană fizică careia legea îi conferă capacitate de exercițiu deplină, care deține un cont de utilizator pe Website și este conectat la el, fiind interesată de datele, informațiile și Anunțurile S.C. URBANDROPIC S.R.L.

2.1.2 Vizitator – orice persoană fizică care vizitează Website-ul și care nu deține un cont de utilizator sau nu este conectat la acesta.

2.1.3 Cont de utilizator – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola, inclusiv un set de date aferente unui anumit Utilizator, care include informații referitoare la activitatea sa pe Website si informații furnizate de către Utilizator pe Website.

2.1.4 Furnizor sau URBANDROPIC – societatea URBANDROPIC S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în Oltenița, Str.Tineretului, nr.121, jud.Călărăși, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Calarasi sub nr. J51/347/2021, CUI 44148808.

2.1.5 Anunț – oferta publică lansată de un Utilizator cu scopul de a fi publicată de către URBANDROPIC prin intermediul Website-ului, cu privire la vânzarea unui Produs.

2.1.6 Produs – bun care poate fi comercializat conform legii și care nu încalcă limitele impuse prin acești Termeni și Condiții.

2.1.7  Cumpărător – Un Utilizator care efectuează tranzacții cu Vânzătorul prin utilizarea Website-ului.

2.1.8  Vânzător – Un Utilizator care publică un anunț pe Website și efectuează tranzacții cu un Cumpărător.

2.1.9 Pagina URBANDROPIC– site-ul www.URBANDROPIC.COM, inclusiv orice secțiune sau subpagină a acestuia. Site-urile și/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce aparțin unor terți și care sunt accesate de către Utilizatori ca urmare a legăturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.URBANDROPIC.COM nu fac obiectul acestei definiții.

2.1.10 Operatori – persoane special instruite de către Furnizor pentru verificarea/moderarea conținutului Anunțurilor publicate de către Utilizatori pe Website.

2.1.11  Serviciu – posibilitatea acordată de către URBANDROPIC unui utilizator de a publica anunțuri gratuite în vederea vânzării unui produs și a funcțiilor Website-ului.

2.1.12 Tranzacție – orice acord încheiat verbal sau în scris între Utilizatori și/sau Vizitator cu privire la un anumit produs afișat pe Website.

2.1.13 Review – o evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune gradul de multumire referitoare la interactiunea cu un Cumparator/Vanzator.

2.1.14 Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Vanzator/Cumparator fata de un produs/experienta de cumparare/vanzare. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Vanzator/Cumparator putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Vanzator/Cumparator asupra unui Produs.

2.2. Prin acordul dvs. referitor la acești Termeni și Condiții, dvs. declarați și garantați că aveți capacitate deplină de exercițiu.

2.3. URBANDROPIC își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza oricând unilateral Termenii și Condițiile. Puteți accesa acesti Termeni și Condiții oricând la adresa: WWW.URBANDROPIC.COM/termeni-si-conditii

 1. Scop

3.1 Scopul acestor Termeni și Condiții este acela de a defini și reglementa condițiile de utilizare a Website-ului și a Serviciilor.

3.2 Website-ul conține legături (“link-uri”) sau trimiteri către alte website-uri/pagini web pentru utilizarea cărora se vor aplica termeni și condiții de utilizare specifici, astfel cum sunt aceștia specificați pe website-urile/paginile respective, URBANDROPIC nefiind răspunzătoare și neasumându-și nicio obligație pentru conținutul respectivelor website-uri și/sau cu privire la orice alte legături (“link-uri”) sau trimiteri din acestea către alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legături (“link-uri”) sau trimiteri în Website este făcută de regulă pentru ajutorul sau în interesul Utilizatorului, iar în alte cazuri în scop publicitar. Întrucât URBANDROPIC nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe website-urile unor terți, la care se face trimitere pe Website, Utilizatorul accesează acele website-uri și/sau le folosește produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc și pe propria răspundere.

3.3 Întregul conținut al Website-ului, incluzând, dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum și orice alte date și aplicații, sunt proprietatea URBANDROPIC și/sau a partenerilor săi, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificările ulterioare, precum și tuturor celorlalte legi, inclusiv, dar fără a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuală și industrială. Anunțurile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuală aparținând Utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricăror informații și/sau date de pe Website, în scopul republicării, distribuirii totale sau parțiale sau în orice alte scopuri, sub orice formă, fără acordul scris prealabil al Furnizorului, este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

 1. Aspecte Generale 

4.1 Un Anunț va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care să conțină:

 • datele reale de contact ale Utilizatorului;
 • descrierea reală a Produsului care face obiectul Anunțului;
 • atasarea de poze reale ale Produsului vandut și
 • prețul Produsului care face obiectul Anunțului.

4.2 Prin trimiterea Anunțului spre publicare către Furnizor, Utilizatorul declară că este de acord în totalitate și necondiționat cu prevederile acestor Termeni și Condiții, fiind pe deplin de acord ca, în caz de nerespectare a acestora, să fie tras la răspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul își asumă în întregime răspunderea pentru conținutul Anunțului și pentru veridicitatea informațiilor publicate în Anunț și/sau comunicate Furnizorului.

4.3 Conținutul publicat în cadrul Serviciului, inclusiv, Anunțurile, indiferent de forma acestora, respectiv materiale text, grafice și video, este protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificările ulterioare, precum și subiect al celorlalte legi, inclusiv, dar fără a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuală și industrială ale URBANDROPIC, ale Vânzătorilor și ale terților

4.4 URBANDROPIC nu este parte din efectuarea tranzactiilor intre Utilizatiori si/sau Utilizatori si Vizitatori.

4.5 Serviciile de navigare pe Website, serviciile de Cont și cele de publicare a Anunțurilor sunt furnizate cu titlu gratuit.

4.6 Utilizatorii care comunică cu alți Utilizatori prin intermediul funcției de mesagerie din cadrul Wbsite-uluii, înțeleg și sunt de acord cu faptul că aceste conversații nu sunt private, iar conținutul acestora poate fi colectat/citit de către URBANDROPIC. Prin acceptarea prezentelor Conditii, Utilizatorul confirmă faptul că URBANDROPIC are dreptul de a accesa și analiza comunicarea Utilizatorului realizată prin funcția de chat a Website-ului, în scopul asigurării siguranței și securității Utilizatorilor, prevenirea fraudei și îmbunătățirea Website-ului.

 1. Contul

5.1 În scopul obținerii unor funcționalități extinse ale Wbsite-ului, un Vizitator trebuie să înregistreze un Cont și să utilizeze Serviciul în calitate de Utilizator autentificat. Printre functionalitati se afla: publicarea si managementul anunturilor, urmarirea tuturor anunturilor publicate pe Website, transmiterea de mesaje catre ceilalti utilizatori.

5.2 Utilizatorul poate fi doar o persoană fizică căreia legea îi conferă deplina capacitate de exercițiu.

5.3 Utilizatorul poate deține doar un singur Cont în cadrul Serviciului asociat unei anumite adrese de email.

5.4 Inregistrarea contului necesita completarea formularului disponibil pe Website și furnizarea datelor prevăzute prin acesta, inclusiv adresa dvs. email și parola unică.

5.5 După completarea datelor necesare pentru înregistrare, se va trimite confirmarea privind Înregistrarea Contului la adresa de email indicată de către Utilizator, un link pentru activarea Contului. Din acest moment, se încheie un contract de servicii de cont. Utilizatorul se va asigura de faptul că datele furnizate pe parcursul procesului de Înregistrare și al utilizării Serviciului sunt reale, corecte și actualizate și că acesta are dreptul de a utiliza aceste date.

5.6 Utilizatorul se obligă să mențină confidențialitatea datelor de accesare a Contului și să le protejeze împotriva accesării acestora de persoane terțe neautorizate.

5.7 În vederea asigurării funcționării corespunzătoare a Serviciului, a protejării și asigurării securității persoanelor care îl utilizează, URBANDROPIC își rezervă dreptul de a efectua verificări suplimentare cu privire la valabilitatea și corectitudinea datelor furnizate de către Utilizator și de a solicita Utilizatorului să-și confirme identitatea sau a informațiilor cuprinse în Anunț. În cazul în care verificarea datelor sau a identității Utilizatorului nu se finalizează cu succes, URBANDROPIC poate suspenda sau bloca operarea Contului.

5.8 Utilizatorul are dreptul de a solicita stergerea contului printr-un mesaj la contact@urbandropic.com. In momentul ștergerii Contului unui Utilizator, accesul la serviciile furnizate în cadrul Website-ului va expira.

5.9 URBANDROPIC prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor, ale persoanelor care acționează în numele și pe seama Utilizatorilor și ale Vizitatorilor în conformitate cu prevederile legii.

 1. Publicarea anunțurilor

6.1 URBANDROPIC le oferă Utilizatorilor posibilitatea de a publica Anunțuri gratuit pe Website după completarea formularului corespunzător.

6.2 Un Anunț publicat de către Utilizator este accesibil tuturor Vizitatorilor/Utilizatorilor. Împreună cu Anunțul, se va pune la dispoziție și un formular pentru date de contact, care va permite Utilizatorilor să contacteze Utilizatorul care a publicat Anunțul și să îi transmită mesaje. În funcție de opțiunea Utilizatorului, numărul acestuia de telefon poate fi de asemenea disponibil publicului în cadrul Anunțului.

Selectia anunțurilor postate

6.3 Publicarea unui Anunt pe Website se va face numai dupa verificarea in prealabil de catre un Operator si doar daca produsul din cadrul unui anunt se incadreaza in criteriile de selectie ale URBANDROPIC.

6.4. Durata de la adaugarea unui anunt de catre Utilizator si pana la publicarea lui pe Website este de pana la 3 zile lucratoare si se poate prelungi daca detaliile anuntului sunt incomplete, modificate sau nu respecta cerintele.

6.5 Orice modificare adusa unui Anunt de catre Vanzator ulterior aprobarii Anuntului, va fi retransmisa spre aprobare catre Operator. Durata de la adaugarea modificarii de catre Utilizator si pana la aprobare sau rejectare este de pana la 3 zile lucratoare si se poate prelungi daca detaliile anuntului sunt incomplete, remodificate sau nu respecta cerintele.

6.6 URBANDROPIC isi rezerva dreptul de selectie a produselor expuse pe site dupa considerente calitative si de aspect si poate refuza publicarea unor produse daca considera necesar.

6.7 URBANDROPIC poate refuza publicarea unui Anunt pe Website daca produsul nu se incadreaza in criteriile de selectie care pot fi: produsul nu este in stare buna sau prezinta defecte, exista dubii in privinta autenticitatii si a calitatii produsului, pozele produsului atasate anuntului nu sunt concludente, Vanzatorul nu poate oferi mai multe detalii despre produs, Vanzatorul refuza comunicarea cu Operatorul, anuntul contine informatii promoționale și publicitare sau adrese de website și alte elemente care îi direcționează pe Utilizatori către servicii similare celor oferite de URBANDROPIC.

Condiții de publicare

6.8 Conținutul fiecărui Anunț va îndeplini urmatoarele cerințele: va fi real, neechivoc, ușor de înțeles și va îndeplini cerințele tehnice specificate de către Furnizor. Utilizatorul dispune de libertatea de a determina conținutul Anunțului în limitele legale și în conformitate cu următoarele cerințe:

6.8.1 Anunțul se va redacta în limba română și nu va conține cuvinte considerate în mod obișnuit vulgare sau ofensatoare. Anunțul poate fi redactat suplimentar și într-o limbă străină;

6.8.2 Utilizatorul va selecta o Categorie și sub-categoria tematică corespunzătoare obiectului în care trebuie repartizat Anunțul;

6.8.3 Utilizatorul va indica prețul total în RON, incluzand TVA.

6.8.4 Utilizatorul va specifica starea Produsului si va oferi o descriere clară, corectă și completă a Produsului, incluzând informații reale și care să nu fie de natură a induce în eroare cu privire la caracteristicile acestuia.

6.8.5 Utilizatorul va atasa poze reale ale produsului si va oferi toate informatiile solicitate in formularul de agaudare anunt pe de Website.

6.8.6 Obiectul Anunțului poate fi doar bunul aflat în posesia sau aparținând Utilizatorului si care poate fi trimis sau inmanat Cumparatorului. Este necesar să se indice dacă Anunțul se referă la un singur articol, la mai multe articole sau la un set.

6.9 Utilizatorul se va angaja sa ofere informatii suplimentare Operatorului despre produsul care face obiectul lui Anunt, in cazul in care Operatorul considera necesar, in vederea luarii deciziei de publicare pe Website.

6.10 URBANDROPIC poate retrage un Anunt de pe Website daca produsul nu se incadreaza in criteriile mentionate la punctele 6.7 si 6.8 din acest document.

6.11 URBANDROPIC poate aduce modificari Anuntului daca acesta a fost incadrat intr-o categorie gresita sau daca sunt greseli de ortografie, fara a aduce modificari de sens.

6.12  În cursul perioadei publicării unui Anunț în cadrul Serviciului, Utilizatorul poate modifica conținutul Anunțului și unii dintre parametrii acestuia și poate șterge Anunțul.

 1. Acțiuni incompatibile cu Termenii și condițiile de utilizare ale Website-ului

7.1 Utilizatorul are dreptul de a utiliza Serviciul oferit de Website în conformitate cu scopul acestuia, în limitele stabilite de lege și de bunele practici, respectând drepturile și interesele celorlalți Utilizatori și ale terțelor persoane.

7.2 Utilizatorul se obliga sa nu întreprindă acțiuni care ar putea interveni asupra funcționării corespunzătoare a Serviciului, inclusiv să nu intervină asupra conținutului Serviciului, Contului sau Conturilor celorlalți Utilizatori sau asupra elementelor IT ale Serviciului.

7.3 Utilizatorul se obliga să nu întreprindă acțiuni ilegale, inclusiv transmiterea sau publicarea prin intermediul funcțiilor Serviciului de conținuturi care încalcă legea, drepturi personale, de conținut care cuprinde sau distribuie materiale de pornografie infantilă sau terorism și conținut care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unor terțe persoane, precum și de conținut cu caracter discriminatoriu sau rasist.

7.4 Utilizatorul se obliga să nu publice spre vanzare produse interzise prin lege, produse care provin din săvârșirea oricărei infracțiuni, inclusiv, dar fără a se limita la bunurile obținute prin furt, tâlhărie, înșelăciune, furt.

7.5 Utilizatorul se obliga să nu inducă în eroare Utilizatorii Serviciului sau URBANDROPIC prin furnizarea de informații false referitoare la Produs sau prin tăinuirea unor informații relevante si de a nu reacționa cu rea credință și de la a utiliza în mod abuziv funcțiile Serviciului, prin utilizarea Serviciului contrar destinației acestuia și contrar conditiilor de utilizare.

7.6 Utilizatorul se obliga de a respecta Termenii si Conditiile de Utilizare la fiecare etapa de utilizare a Serviciilor Website ului, inclusiv în cazul publicării Anunțurilor și al transmiterii de mesaje către alți Utilizatori.

7.7 Fiecare persoană care utilizează Serviciul are dreptul și posibilitatea de a raporta către URBANDROPIC orice conținut care este ilegal sau contrar Conditiilor de Utilizare, distribuit prin intermediul funcțiilor Serviciului, la adresa de e-mail: contact@urbandropic.com. Persoana care efectuează raportarea va furniza toate datele necesare identificării de către URBANDROPIC a conținutului neconform, inclusiv numărul de identificare al Anunțului și motivele pentru care aceasta consideră conținutul a fi ilegal sau contrar Conditiilor de Utilizare și, la latitudinea sa, detaliile de contact.

7.8 Ca urmare a constatării nerespectării oricăror dintre prevederile prezentului document de către oricare dintre Anunțurile publicate pe Website, URBANDROPIC poate:

7.8.1 Sterge/Bloca anuntul respectiv;

7.8.2 Lua masuri de verificare acționând în mod proportional, inclusiv, prin contactarea persoanei care a raportat, a autorului conținutului, a autorității competente sau a unui consultant extern;

7.8.3 Notifica Utilizatorul , sub forma unui e-mail, despre motivele refuzului, indicând conținutul blocat, motivele deciziei de blocare, cu indicarea dispozițiilor legale sau contractuale încălcate.

7.9 Utilizatorul are oportunitatea de a contesta decizia privind blocarea conținutului trimis sau publicat de acesta la adresa contact@urbandropic.com , prin transmiterea unei obiecții Furnizorului, oferind informații cu privire la conținutul blocat.

7.10 Daca contestatia este intemeiata, Conținutul blocat este restabilit, fie prin republicarea anuntului sau introducerea unuia nou, cu acelasi continut.

7.11 URBANDROPIC are dreptul de a șterge orice Anunț sau de a bloca conturile în cazul în care există suspiciunea că, prin intermediul Anunțurilor publicate sau a conturilor create, s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activității altor Utilizatori ai serviciului. De asemenea, Furnizorul are dreptul de a șterge Anunțul sau de a bloca contul, în cazul în care Anunțul afectează în mod negativ reputația Furnizorului sau este, în orice alt fel, dăunător pentru Furnizor.

7.12 URBANDROPIC își rezervă dreptul de a refuza crearea unui cont sau de a bloca un cont deja creat în cazul în care, din verificările legitime ale Furnizorului, rezultă că utilizatorul poate produce un prejudiciu financiar Furnizorului.

7.13 Utilizatorul va fi informat în cazul suspendării sau blocării unui conținut dat, sub forma unui e-mail, indicând conținutul suspendat/blocat, motivele deciziei de suspendare/ blocare, precum și dispozițiile legale sau contractuale încălcate.

 1. Sistemul de rating

8.1 În cadrul Serviciului, este pus la dispoziție un sistem de evaluare, care permite Utilizatorului să ofere celorlalți Utilizatori o evaluare subiectivă asupra experienței tranzacționale avute. Experiența tranzacțională se evaluează, în funcție de: existența unei descrieri clare și serioase a Produsului, modul de comunicare între Utilizatori, receptivitate, implicare, timpul de achiziționare și/sau livrare a Produsului, punctualitate, etc. Baza evaluării este contactul dintre Utilizatori, sub orice formă, și nu exclusiv încheierea efectivă unei tranzacții.

8.2 Ratingul va fi prezentat și afișat pe Website pe o scară de la 1 la 5 (reprezentat prin numar de stele), pe baza mediei tuturor evaluărilor emise de Utilizatori, impreuna cu Feedback-ul descriptiv.

8.3 Evaluarea nu poate să contravină dispozițiilor prezentului document și dispozițiilor legale, și, în special, nu va conține: cuvinte vulgare, conținut obscen, pornografic sau conținut care incită la ură, rasism, xenofobie și conflicte între națiuni; adrese web sau link-uri către alte site-uri web; conținut publicitar, alt conținut comercial; date ale Utilizatorilor sau ale altor persoane fizice, în special: nume și prenume, locul de reședință, numărul de telefon sau adresa de e-mail, numărul de cont bancar, conținut care încalcă drepturile terților, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală, bunele maniere, drepturile personale sau reputația altor Utilizatori sau terți, conținut care este rezultatul unui acord cu alți Utilizatori sau terți pentru a influența corectitudinea și transparența evaluării; conținut fals, defăimător sau fapte de concurență neloială.

8.4 URBANDROPIC își rezervă dreptul de a exclude anumite evaluări din ratingul mediu al Utilizatorului sau de a șterge o evaluare, total sau parțial, atunci când o evaluare sau un feedback: se referă la un alt Utilizator decât cel evaluat; este emisă de Utilizator pentru el însuși; este emisă de angajații, rudele sau afinii Utilizatorului evaluat; este emisă ca urmare a contactului cu Utilizatorul realizat exclusiv în scopul emiterii unui rating și a unei evaluări (de exemplu, pentru a ridica sau a subestima artificial credibilitatea Utilizatorului); este emisă dintr-un Cont creat pe baza unei adrese de e-mail temporare;a fost realizat într-un mod care indică automatizarea expunerii sau prin intermediul unor soluții care evită analiza traficului de rețea; încalcă Condițiile de Utilizare în orice alt mod.

 1. Procedura de depunere și soluționare a sesizărilor

9.1 În cazul existenței oricăror nereguli legate de operarea Serviciului, inclusiv de natură tehnică, Utilizatorul sau Vizitatorul ar trebui să contacteze mai întâi Serviciul de Asistență Clienți la adresa contact@urbandropic.com, furnizând informațiile necesare pentru identificarea problemei.

9.2 URBANDROPIC depune toate eforturile pentru a furniza servicii de cea mai înaltă calitate. Independent de cele de mai sus, Utilizatorul are dreptul de a depune, în mod gratuit, o plângere cu privire la performanța necorespunzătoare a serviciilor furnizate de URBANDROPIC, în baza Termenilor si Conditiilor.

9.3 Plângerile și/sau sesizările transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, numărul de identificare a Anunțului ce face obiectul plângerii (dacă reclamația sau sesizarea priveste un anumit Anunț), precum și orice alte date necesare Furnizorului în vederea identificării evenimentului sesizat și/sau a Anunțului reclamat (după caz) și o descriere cât mai detaliată a motivului pentru care a fost înaintată plângerea/sesizarea, astfel încât Furnizorul să o poată soluționa în cel mai scurt timp posibil.

9.4 Plângerile/sesizările vor fi analizate și vor primi răspuns în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea acestora de către Furnizor, în cazul în care au fost însoțite de unset complet de date necesare identificării Utilizatorului, Anunțului și/sau a problemei. În situația în care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificării problemelor semnalate și soluționării plângerii/sesizării respective, acesta va fi înștiințat de Furnizor cu privire la informațiile lipsă, urmând ca termenul de soluționare de mai sus să fie prelungit corespunzător.

9.5. Pentru a se adresa Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro.

 1. Prevederi finale

10.1 URBANDROPIC isi rezerva dreptul de a modifica acesti “Termeni si conditii” cu respectarea urmatoarelor reguli:

10.1.1 Se pot aduce modificări la Regulament din considerente organizatorice, legale sau tehnice, iar acestea pot implica și modificarea costurilor si a listelor de prețuri;

10.1.2 Utilizatorul va fi informat cu privire la fiecare astfel de modificare prin plasarea informațiilor în pagina Serviciului, care vor fi vizibile după conectarea corectă în Cont. Puteți accesa Termenii și Condițiile oricând la adresa: https://urbandropic.com/termeni-si-conditii;

10.1.3 Modificările nu pot conduce la privarea sau limitarea drepturilor Utilizatorului legate de Serviciile Plătite deja achiziționate. Cele achiziționate înainte de intrarea în vigoare a modificărilor vor fi prestate în conformitate cu Termenii și Condițiile Generale în vigoare la momentul achiziției, puse în aplicare pe baza principiilor existente;

10.1.4 Modificările intră în vigoare la data indicată de URBANDROPIC, dar nu mai devreme de 15 zile de la notificarea modificărilor, cu excepția cazului în care dispozițiile legii aplicabile prevăd altfel.

10.2 Utilizatorul care nu acceptă conținutul modificărilor aduse Regulamentului are dreptul de a rezilia contractul cu privire la Serviciul de Cont în orice moment.

10.3 Cu scopul de a dezvolta Serviciul, URBANDROPIC va putea introduce noi servicii și funcționalități, care pot fi precedate de teste de produs, fără a aduce atingere drepturilor dobândite de către Utilizatori.

 1. 4 Drepturile și obligațiile părților, menționate în acest document, precum și toate efectele juridice pe care prezentul document le produce sunt guvernate de legea română în vigoare.
Top